Algemene voorwaarden

De wijzingen van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en de nieuwe NBBU-cao voor Uitzendkrachten hebben een behoorlijke impact op de rechten en arbeidsvoorwaarden van onze uitzendkrachten. De NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) heeft hiervoor nieuwe Algemene Voorwaarden ontwikkeld. 

De algemene voorwaarden gelden voor verschillende vormen van dienstverlening. Voor BM-Jobs zijn dit uitzenden en werving & selectie. 

Het voordeel hiervan is dat je met één set Algemene Voorwaarden alles bij elkaar hebt wat voor ons en voor jou geldt.

Alle opdrachten die BM-Jobs uitvoert vallen altijd onder de NBBU Algemene Voorwaarden.

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en de nieuwe NBBU-cao voor Uitzendkrachten hebben grote invloed op de rechten en arbeidsvoorwaarden van onze uitzendkrachten. Hiervoor heeft de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) nieuwe Algemene Voorwaarden opgesteld die van toepassing zijn op verschillende vormen van dienstverlening, waaronder uitzenden en werving & selectie voor BM-Jobs. Deze voorwaarden bevatten alle relevante informatie voor ons en voor jou. Alle opdrachten die BM-Jobs uitvoert vallen onder de NBBU Algemene Voorwaarden.